ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » ATİLLA TAŞ ARAMIZDA » ATİLLA TAŞ"IN MESAJLARI » Her Şey Çok GÜzel Olacak. » [|]
| | |
Her Şey Çok GÜzel Olacak. LANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATINGLANG_GLOBAL_THREAD_RATING
« | »
ATİLLATAS LANG_THREAD_MALE
ATİLLA TAŞ

images/avatars/avatar-1473.jpg

08-16-2007
12

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

14 [?]
5,083
5,517

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Attention Her Şey Çok GÜzel Olacak.       

... NERDE KALMIŞTIK ?. HAH NAABER BEN SÜPERİM. ŞİMDİ KAFALARDAKİ SORULARI BİRACCIK HALLEDELİM ŞEKERLİKLER KARABATAK GERİ DÖNDÜ,VE DÜNYADAN BİLDİRİYOR.İLK MÜJDEM YAKINDA YENİ BİR ALBÜMÜMÜZ OLACAK.NURTOPU GİBİ VEEE 2. Sİ İSMİNİ BU KEZ SİZ KOYACAKSINIZ.BEN KARIŞMAM O SİZİNDE ALBÜMÜNÜZ.HEMDE DAHA ÇOK VALLA.NASILMI OLUYOR ?BİLMİYORUM DAHA DOĞRUSU İYİ OLMASI GEREK ÇÜNKİ BU KEZ TAM ANLAMIYLA YAŞADIKLARIMIZI YAŞADĞIMI DEMİYORUM.YAZIYORUM.BENCE AĞLAMALI, GÜLMELİ, SEVİNMELİ,UMUTLANMALIYIZ ZATEN ATİLLA TAŞ NİYE VAR Kİ BENCEDE SİZCE.ACAYİP ÇÖZMEK ÜZEREYİM HAYATI ERECEMMİ NEDİR ?TÖVBE TÖVBE .HEHEHEHE.BEN KISKANCIM BAŞKA SANATCIYI BENİM KADAR SEVMEYİN KÜSERİM VALLA. BEN ŞANSLIYIM DİĞERLERİNDEN ONA GÖRE,ŞAKA BİR YANA SİZLERİ SEVİYORUM GERCEKTEN.ARA SIRA BAŞKA SANATCILARIN SİTELERİNE ÖYLESİNE BAKIYORUM VE VAY BE NE ŞANSLIYIM DİYORUM.VE SİZE KÜÇÜK BİR HEDİYE OLARAK ŞU ŞARKININ SÖZLERİNİ GÖNDERİYORUM

KİMSE ALAMAZ ELİMDEN BU BENİM AŞKIM

KİMSELERDEN ALMADIM Kİ ONU BEN

KORKUSUZCA SEVMEKTİR BENİM HAKKIM

O SADECE BENİM ONU KİMSEYE VERMEM

ATİLLATAS :
BU SİTEYE BİRAZ GEÇTE OLSA KAYIT OLDUM .COK MUTLUYUM CANPARCALARIM .EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER.ATİLLA NIZ TAS INIZ.
06-29-2008 18:39 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1450.jpg

07-27-2007
1,357

: 

34 [?]
600,922
677,567

KONU: KONU: Her Şey Çok GÜzel Olacak.       

Atilla Kralımız sitede hoşgeldin. Seni çok özledik ama iyi ki bizi takip ediyorsun maalesef seni yakalamadım çünkü eski kayıt yaptığım videolari mesela 'Tilkinin fıkrı' ve 'Sabahların Sultanı' konuk olduğun programi izliyordum ve hahah BUSY oldum çünkü o gün Seda*nın programında saç ımajını çok beğendim şimdiye kadar yapıyordum kendime. İyi oldu ama tüh be niye siteye girmedim ben video izlerken sen buraya girdin. Of şansıma of.ama neyse saçlarım aynı olmuş Wink
AMa mükemmel bir haber verdin bize Yeniiiiii albüüüüüüüüm.Çok mutluyum.Anlatamam şuanda.
Albümün adi ne olacağına bize adi vermeyi şans verdin. Ya inanılmazsınnnnnnnn. K R A L .
Düşünücez tabiki çünkü şuan titriyorum heyecandan artık düşünmem zorla birkaç cümle yazabilirim. Beni anla idölüüüm
Senin şarkılarını şimdiye kadar bütün çektiğin albümlerde yer alan şarkılarını kalbimizde taşıyoruz ama tabiki yeni şarkılar için daha yer var Cool ve hep öyle olcak inşallah.
Ya neden bunu söyledin 'diğer sanatçılar' için hmmm valla düşünüyorum ki bana bunu söyledin çünkü benden başka kimse diğeri için konuşmadı. Sen herzaman NO 1 olacaksın sadece BİR KRAL ama Bir Kraliçe de olur o şu benim son yazdığım mesajda ilgili bir Bayan sanatçı ama Senin gibi kimseyi sevmiyoruz. Ben kendi adıma ve Gamze nin diyorum. Seni kendi hayatımızdan daha çok severiz. Buna inan
Hediyen süper çok güzel ve anlamlı bişey ama yeni albümde bu şarkı olacak mi acaba?
Seniiiii öpüyorum Atilla abim kralım idölümmmmmmmmmm

saygılarımla

edilla

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
06-29-2008 20:34 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

hülü
Onbaşı

images/avatars/avatar-1423.jpg

02-11-2008
49

: 

17 [?]
11,949
13,278

KONU: KONU: KONU: Her Şey Çok GÜzel Olacak.       

İNANAMIYORUM!! SİTEYE SADECE BİR GÜN GİRMEDİM VE O DA DÜNDÜ Crying
AMA ÇOK MUTLU OLDUM ATİ'NİN MESAJINI GÖRÜNCE Wink
YENİ ALBÜM: HARİKAAA BİR HABER. HELE O ŞARKI SÖZLERİ YOK MU BİTTİM GERÇEKTEN.
Pleased İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ADINI BİZİM KOYACAĞIMIZ ALBÜMÜMÜZÜ ELİMİZE ALABİLİRİZ. BU FİKİR DE SÜPER! MUHTEŞEMSİN ATİ. Smile SENDEN ÇOK KİMİ SEVEBİLİRİZ Kİ BU DÜNYADA? TABİİKİ EN ÇOK SENİ SEVİYORUM.
06-30-2008 14:29 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
609,715
677,567

KONU: Her Şey Çok GÜzel Olacak.       

bizlerle paylaştıgın muhteşem şarkının sözleri bizim sana karşı olan duygularımıza tercüme oluyor. seni sevmekte dinlemekte yanılmadıgımızı bize tekrar tekrar sunuyorsun. albümün diger bir adını da bizlerin koymasını düşünmen ise fevkalede bir düşünce. gerçekleşmesi ümidiyle. yeni albüm cok güzel olur sen cok iyi bilirsin ama bence hosgeldin hayatıma adlı şarkı pek ön plana çıkmadı biraz daha çıksaydı müzik piyasasında en hit olacak şarkı ondan daha kaliteli bir şarkı dinlemedim. herşeyin hayırlısı sabırsızlıkla bekleyeceggiz.

Zafer.Sert :
06-30-2008 17:55 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Rena LANG_THREAD_FEMALE
Er

images/avatars/avatar-1419.jpg

03-25-2008
25

14 [?]
5,024
5,517

Hayirli ugurlu olsun...       

Atillacim, yeni albüm umarim hayirli ugurlu gelir insallah....

hayatta bol sans ve mutluluk dilerim sana...

simdiden bir isim biliyorum ben... "Beyaz Ask" olsun. Dünyanin en temis asklari gibi...umarim senin asklarinda sana mutluluk getirir.

bye
06-30-2008 19:23 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

sayavuz2007 LANG_THREAD_MALE
Onbaşı

images/avatars/avatar-1433.jpg

06-27-2007
47

19 [?]
22,260
22,851

KONU: Hayirli ugurlu olsun...       

Mrb Atiila abicim iyiyim hemde cook senin yazını ve albüm müjdeni görünce şu an daha da cok mutlu oldum yeni albümün şimdiden hayırlı olsun.4 gözle bekliyorum.Seni çok seviyorum.Şarkı sözü çok güzel onun içinde tşkler.Albümün adına gelince öncelikle süper bir fikir bana göre ''Bırakıp Gittin''olsa güzel olur Smile .En azından bana göre anlamlı olcak.

Sanat hayatında başarılar dilerim.Kendine iyi bak abicim.Biz daima arkandayız..Yalnız değilsin..

Sevgi ve Saygılarımla...

YAVUZ DUMAN

LANG_THREAD_EDITOR

07-01-2008 12:12 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

mett LANG_THREAD_MALE
CaSPeR

images/avatars/avatar-2.gif

06-20-2007
363

: 

28 [?]
174,138
195,661

Hayirli ugurlu olsun...       

hoş geldin ati yine aramızdasın ama biraz öndesin kimden mi öndesin melih görgünden öndesin senin sitede 9 mesajın var melihin ise 2 tane var hayranlarınıza biraz daha fazla ilgi göstermenizi isterim çünkü bu site üyeleri 4 yıldan fazladır senin adına çalışıyorlar ve bu alan adı 1 yıldan fazla senin adınla hizmet veriyor ve dolayısıyla bu üyelerinde daha çok ilgiyi hak ettiğini düşünüyorum.

sen ve melih aslında çok şanslısınız sizin adınıza düzenlenen 1 fan sitesi var; diğer sanatçıların çoğunun bir kaç tane var ve bir birleri ile savaş içindeler yada yarış içindeler bizde böyle bir durum söz konusu değil sitemizin odak noktası sizsiniz bizde buna dayanarak sizlerden daha fazla ilgi beklemek hakkımız diye düşünüyorum

albüm çıkaracağından bahsediyorsun sanırım hazırlıklar daha başlamamış yazdıklarından anladığım kadarı ile buda demek oluyorki en yakın albüme 9 ay var ki zaten bu aralar albüm çıkarmak için dünyayı sallayacak kalitede bir albüm olması gerekiyor çünkü ben video klipleri takip ettiğimden biliyorum ortalama günde 2 video klip yayınlanıyor bu çok fazla şarkı demek ve çok fazla şarkı arasından sıyrılıp çıkacak kalitede bir şarkı bulmak demektir

neyse seni daha çok aramızda görmek istiyoruz tekrar hoş geldin albümüde heyecanla bekliyoruz Smile Smile Smile

mett :
www.video-klip.bizwww.turkceklip.bizwww.turkceklip.infowww.melihgorgun.com
www.atillatas.orgwww.mehmetsahan.comwww.yoncakenger.netwww.kralklip.netwww.odessapc.net
07-01-2008 17:53 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,161

: 

37 [?]
1,017,650
1,209,937

SEN BİRTANESN YA..!! TEKRRADAN HOŞGELDİN..!! ALBÜM HABERİ SÜPER SEVİNCİMDEN NAPACAĞIMI BİLEMİYORUM VE ALBÜMÜN ADINI BİZİM KOYUCAĞIMIZI YAZMIŞSIN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM SEVİNCİMDEN GÖZLERİMDEN YAŞ AKIYOR HALA,, ALBÜM BOMBA GİBİ OLACAK İNŞ.. ZATEN YAZDIĞIN ŞARKININ SÖZÜNDEN BELLİ DİĞİLMİ?? ALBÜMÜN ADINA ÖYLE GÜZEL BİŞİY KOYALIMKİ ATİLLAYI ÇEKEMEYENLER BİLE MERAKINDAN ALSINLAR DİYORUMBig Grin Big Grin

SENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM VE BİZE SÖYLEDİĞİN BU SÖZLERDEN SONRADA KARŞILIKSIZ BİR SEVGİ OLDUĞUNA HAYLİ HAYLİ İNANIYORUM SEN GERÇEKTEN BİİZM BİRTANEMİZSİN Smile SENİ HEP TAKİP EDİCEZZ HIMMM BAŞKA SANATÇIYI BENİM KADAR SEVMEYİN DEMİŞSİN ŞAKAYLA KARIŞIK Big Grin ALLA ALLAAA O NE BİÇİM SÖZ SEN BAŞKA BAŞKA SANATÇI BAŞKA Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin MRK ETME SENİ BÜTÜN SEVDİĞİM SANATÇILARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM BEN ŞAHSEN MUCK MUCK ÖPÜLDÜN O KDR ARA VERME HEP GEL OLURMU???????

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-04-2008 13:41 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

Zerrin LANG_THREAD_FEMALE
ÖZEL ÜYE

images/avatars/avatar-1412.jpg

06-20-2007
290

: 

27 [?]
139,118
157,092

Su, insan yaşamı için oksijenden sonra gelen en önemli öğedir. İnsan yemek yemeden haftalarca canlılığını sürdürebilirken susuz ancak birkaç gün yaşayabilir

ALBUMÜN ADI SU OLSUN BENCE SENDE BİZİM İÇİN SU GİBİSİN SENSİZ BİRKAÇ GÜN YAŞAYABİLİYORUZ O BİRKAÇ GÜN BİLE GEÇMEK BİLMİYOR.

Zerrin :
Orhan Veli sevgisini çaresizliğini isterdi annesi duymasın.
Oysa ben çaresizliğimi, sevgimi
Değil anneme
Cümle âleme
Duyurmak,anlatmak istiyorum
Duyuramıyorum,anlatamıyorum...
SENİ SEVİYORUUMMM ATİLLAM
[IMG]http://www.atillatas.org/image_arsiv/atillatas_zerrin.jpg[/IMG]
07-04-2008 14:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

burcuk LANG_THREAD_FEMALE
Super Moderator

images/avatars/avatar-32.jpg

06-23-2007
216

: 

26 [?]
102,981
125,609

Yeni album simdiden hayırlı olsun !
duyunca gercekten cok sevındım

yeni albumunu ve yeni haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz Smile
07-04-2008 14:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3,351

: 

39 [?]
1,607,538
1,757,916

Sevgili Atilla,
mesajınla bizleri çok mutlu ettin çok tesekkürler. Diger sanatçılarla senin kıyaslamanı bile hayatımda yapmadım yapmak da istemiyorum.
Albümün diger bir adını bizlere koyma fırsatı verdigin içinde ne kadar tesekkür etsem azdır. bu güzel adı hangi şanslı degerli üyemiz olacak o da ayrı bir merak konusu. birkaç gündür düşünüyorum.
Albüm adıyla ilgili benim fikrim ve saygı deger arkadasım edillanın begenmesi üzerine burada sizlerle paylaşıyorum:
albümün adının VİCDAN olmasını talep ederdim. neden vicdan derseniz atilla taş ismiyle (atilla taşın büyüklüğünü kaldıramayanlar ) cok yargısız infaz, abartılar, söyleşiler, insanların beyinlerine senle ilgili yerleşmiş olan bir takım kelimelerden sıyrılman için biraz onlardan vicdan arıyorum, adalet istedigim icin albüm adının vicdan olmasının daha anlamlı olacagını düşündüm.

DİGER ARKADAŞLARIM BANA KATILIR MI BİLMİYORUM!

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
07-04-2008 18:01 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

dilara LANG_THREAD_FEMALE
Üye

images/avatars/avatar-1345.jpg

06-29-2007
2,161

: 

37 [?]
1,017,650
1,209,937

ben şahsen albümündeki şarkılara uyan güzel bir isim isterdimn çok etkileyeci olsa çok iyi olurdu şarkıların hepsini bilmiyoruz nasıl yapcaz yardım edermisn atilla abi Happy Big Grin

dilara :
`·.¸¸.·´´¯`··._.·DİLARATİLLA`·.¸¸.·´´¯`··._.·

Bugünü Yaşıyosam Yarının Seni Bana Getireceğine İnandığım İçindiR..!!!
07-04-2008 21:35 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_MSN

niluefer-86
Moderator

images/avatars/avatar-1464.jpg

06-25-2007
1,500

: 

35 [?]
713,512
824,290

Gamzenin fikrine cok mutlu bir sekilde katiliyorum ben.

Gamzemiz cok güzel düsünmüs, atillamizi cekemeyenlerden biraz vicdanli olmalarini istiyoruz!

Bizim Atillamiz gibisi yok!

PASAM SEN BIRTANESIN!!!!!
07-04-2008 23:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Zafer.Sert LANG_THREAD_MALE
Administrator

images/avatars/avatar-1467.jpg

06-20-2007
1,271

: 

34 [?]
609,715
677,567

KONU: KONU: Her Şey Çok GÜzel Olacak.       

albüm adının açıklaması da çok güzel olmus suaana kadar en iyi teklif gibi gözüküyor. albümdeki şarkı adları da önemli tabi ama ikinci ismini biz takacaksan anlamlı bu sekilde olmasını isterim. digeri nede olsa albümdeki şarkılardan biri olacak.

Zafer.Sert :
07-05-2008 13:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

zeycey43 LANG_THREAD_FEMALE
Astsubay

images/avatars/avatar-1439.jpg

06-23-2007
207

25 [?]
98,708
100,000

atilla abicimmm bence albümün adı "bir iz bırak burda"olsun diycem ama şarkılarla alakası olur mu bilemiyorum..aklıma bişey gelirse paylaşırımm

zeycey43 :
hayat şahane herşey bahane=)
ama bu da her zman olmuyo işte=(
07-06-2008 21:54 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

edilla_tas LANG_THREAD_MALE
Moderator

images/avatars/avatar-1450.jpg

07-27-2007
1,357

: 

34 [?]
600,922
677,567

Sevgili Ati kralım ...diğer konuda niye öyle bir mesaj yazdın ki?
Biz seni çok seviyoruz ve sen yaptığın şeyler için ne kadar teşekkür edersem azdır.
Herzaman senin yanında oluyoruz. bende biliyorum ki bunu çok iyi anlıyorsun.
Sana inaniyoruz seni seviyoruz...senin edilla

edilla_tas :
Tüm Zamanların En İyi Sanatçısı- Atilla Taş
07-07-2008 07:51 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

ezgiezgi LANG_THREAD_FEMALE
Çavuş

images/avatars/avatar-34.jpg

06-25-2007
193

: 

25 [?]
91,742
100,000

seni çok seviyoruz bizler. belki sitede bazı kişiler özellikle kendi adıma konuşayim siteyi herzaman takip edemiyoruz şartlar işte.ama herzaman yüreğimdesin seni çok seviyorum atillam

ezgiezgi :
Atillam seni çok seviyorum
07-08-2008 23:43 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY