son muhteşem albüm diye kısaca yorum yapılabilir.
ama üstüne uzunca saatlerce sohbet edilmesi konuşulması gereken bir albümm.
kınalı kuzumda bütün şarkılar atillaya ait ti bu albümde başka sanatçılarında eserleri var atilla tekrardan başka sanatçılardan eserler okudu bir emmilenyum albümündeki şehrazat şarkıları mı kırmızılım albümündeki barlas erinç şarkıları mı yoksa bunlar mı diye üzerine konuşulabilir....
şarkılar birbakıma sanatçının ruhunu anlatıyor kişiliğinden izlertaşıyor şarkıların izinden atillanın ruh hali hakkında bu albümdeki hissleri hakkında konusulabilir. ALBUM REKLAMI TANITIMI bu albümde de yok denecek kadar az olusunun sebepleri konusulabilir ve nice konular bu albümde bulunabilir üzerine sohbet edilebilir.
album taraflı tarafsız herkesin objektif olarak birkez dinlemesine sunulma gibi bir olanağı olsa ülkemiz müzikal şartlarındaç ok güzel cook başarılı olabilcek albüüm albümdeki herşarkı birbirinden güzel birbirinden farklı temalar işliyor moda olan dillerden düşmeyen şarkılara bin basacak şarkılar muhteşem atilla taş seslendirmesi ile bu albümde yer alıyor mutllaka dinlenmeli mutlaka arşivlerimizde olması gerken bir album.
ben bütün şarkılarını çok seviyorum ama bu albümü daha çok gözlere gözstermek daha çok kulaklara dinletmek için bomba bişiyler yapılması gerek bence herkea bilsin artık albümü öyle değilmi???
bnm mat. hocam hatırlamamıştı bile herkez dilara atilla taş hayranı dediğinde hımm dur bakimm hee ham çökelek şarkııs vardı yiğenimden biliyorum o ço0k dinlerdi diyince gülümsedi yeni albüm yaptı hocam dedim aa yaptı hayırlı olsun ne diyelim dedi herkes bilsin istiyorum artık bo bomba albümü.............
DAHA ÇOK TANITILSIN HERYERDE DAHA ÇOK COŞTUIRULSUN İNSANLAR...
'''ATİLLA TAŞ ''' SEN BUNU YAPARSIN HAYDİ DURMAYIN HERKESE TANITALIM ARTIK ALBÜMÜNÜ.....
bu albüm için beklenen albüm piyasadaki yerini aldı diyebiliriz. kınalı kuzum albümünden sonra albüm çıktı çıkacak çıktı yok çıkmadı haberleri ile hop oturuo hop kalktık bu albüm için o kadar çıktı diğer ay çıkıyor haberi aldık ki diğer albümlerde bu derece olmamıştı.
Bütün şarkılar güzel ama inşallah yeni albümde bir düet şarkı olucak çünkü gerçekten böyle bir sanatçı sadece bir düetle kalırsa gerçekten üzücü birşey. Ati kralım bir güzel düet senden isteriz abi.
Bence yabancı sanatçıyla bir düet yapmalısın veya Seda Sayan*la yada Petek Dinçöz*le
veya erkek sanatçılarla mesela Doğuş veya Serdar Ortaç*la ilginç olabilirdi değil mi
Orjinal Yazari zeycey43
bence cezayla düet yapsınn.noolur ya
o kadar kişiye ulaşır işte.rapseverler o kadar çok kii..reklama bile gerek kalmayabilir yani.
ben rap sevmem ama eğer öle bişiy olsa gerçekten albğm satışlarında bayaaaaaaaa bi değişiklik olurdu diye tahmin ediyorumm
yani ama şöyle bişiy de var yine de kendisinin reklamını yapması gerekiyo ve de korsan mp3 olayı çıktığından kimse kimsenin albümünü falan pek almıyo.diğer sanatçılarda da bu böyle.ama ne yazık ki diğer sanatçılar daha çok göz önünde olduğundan bizim sevgimiz de kendisi de arka planda kalıyo..
daha bugün bnm tembel kardeşim ödev yapmayı unutmuştu son anda aklına gelmiş şimdide geç oldu, ablamlardan yazıyorum eve gidince türkiyemle ilgili şiir bulcak tabi interneti kullanamicak abim iizn vermaz
atillanın türkiyem şarkısını yazmasını istedim çok sewindii
atillaya dua edicekmiş
tşk ediyo
Anahtarlar
Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız atilla taş, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız
atilla taş resimleri, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız atilla tas, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız
atilla taş video klipleri, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız atilla taş şarkıları ham çökelek, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız
atilla taşı seyret , Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız atilla taş dizileri zilyoner, Bir Atilla Taş albümü için Yorumlarınız bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,