atilla seni çok seviyorum.bana mesaj yollarsan çok sevinirim. sana aşığım. senin telefon numaranı istiyorum. benimki: bu numarayı ararsan çok mutlu olurum.msn adresim damla_perisi84@hotmail.com dur. mutlaka msn ime mesaj yolla.
[COLOR=red]
[CENTER][B]numara yazmak yasaktır... daha soonra başkaları rahatsız ettiğinde sitemniz mesuliyet kabul etmnez biraz sağ duyuılu olalımmm
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB[/B][/CENTER][/COLOR]
atilla abicim mektubumu okudunmu? ne hissettin? seni nasıl sevdiğimi anlayabiliyormusun? o mektuu yazarken acayip zorlandım çünkü sana olan sevgimi bir kağıda dökmek imkansız bişiy bak ben seni ölesiye seviyorum senle bi kere yalnız karşılıklı konuşmak ve sımsıkı tüm içtenliğimle sarılmak isitiyorum beni anlamalısınız ya
yaaaaSANA AŞIĞIM HEMDE ÇOK AŞIĞIM ATİLLA ABİ BAK DURAMIYORUM PİSİKOLOJİM BOZULUYOOOR. . .
bostancıda sene 2003
atilla taş beni sahneye çıkardı ve kan bana marimiyo yu oynadık beraber süperdiiiiii ama heyecandan ona hiçbişey söyleyemedim şimdi olsa büyüdüm artık rahatça konuşabilirdim onunla.süper bi gündü ve tek dileğimde buydu...
ATİ BEN SENİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM ALANYADA NE ZAMAN KONSER VERECEKSİN AYRICA ZİLYONER DİZİSİNİ ÇOK ÖZLEDİM O ZAMANDAN BERİ TANIYORUM SENİ VE HAYRANINIM SENİ ÇOK SEVİYORUM ATİ ÇOK TATLISIN
ATİLLACIM SENİ SEVİYORUM.
SEN BENİM HAYAT KAYNAĞIMSIN.
SENİN CANIN YANSA, ELİNE İĞNE BİLE BATSA
BENİM KALBİM CAN ÇEKİŞİR BURDA.
NEŞEN NEŞEM, ACIN ACIMDIR
ALLAHIM SENİ BÜTÜN BELALARDAN, KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN.
SENİ RABBİME EMANET EDİYORUM.
ONDAN TEK DİLEĞİM
ÖMRÜMDE BİRKEZ DE OLSA
SENİNLE BİR ARAYA GELEBİLMEK
GECENİN KARASI GÖZLERİNE BAKABİLMEK
O SESİNİ DUYABİLMEK
SENİNLE YÜZYÜZE KONUŞABİLMEK.
RABBİM BU DİLEĞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEDEN
CANIMI ALMASIN.
Aksama gelicem sana gelicem, uslu durursan cikolata vericem....
Seni defterdende, kalbimdende hele bide ruhumdanda ..... asla silmem,
sen benim kaderimsin, benim yerim senin yaninda...sen istesende istemesende....
gönlüm sende...bir gün Atilla, bir gün, tüm dilekler gercek olacak...
BEN ATİLLA TASIMA BIRICIME BALIMA SUNU SÖLEMEK ISTERDIM BU DUNYADA HIC BIR SANATCIYA BU KADAR BUYUK HAYRANLIK DUYMAMISTIM İLK DEFA BIR SANATCI İCİN BÖLE BUYUK KALBIMDEN BUYUK BIR HAYRANLIK VAR VE HAYATIMDA İLKEZ BÖLE BIR HAYRANLIK DUYUYORUM İNSALLAH BU HAYRANLIK BITMEZ BITMESINI HIC ISTEMIYORUM ÖLENE KADAR DEVAM ETMESINI BASARILARIN DEVAMINI DILIYORUM ALLAH SANA UZUN ÖMURLER VERSIN BIZLERDEN HIC AYIRMASIN GERCEKTEN BU SÖLEDIKLERIM COK SAMIMI İCTENDIR YALAN YOKTUR İNANIN ARKADASLAR
CANIM BALIM HALAN COK SEVEN İSOZZZ VAR UMARIM OKURSUN COK MUTLU OLURUM ÖPTUM SENI KENDINE İİ BAK BYEEE
Anahtarlar
Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz atilla taş, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz
atilla taş resimleri, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz atilla tas, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz
atilla taş video klipleri, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz
atilla taşı seyret , Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taşa Ne söylemek istersiniz bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,