ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Foto Galeri » Televizyon Programlarından Resimler » Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 » [|]
| | |
Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2
« | »
GamzeSel LANG_THREAD_FEMALE
Admin Gril

images/avatars/avatar-1456.jpg

06-20-2007
3L485

: 
LANG_MEMBERS_RATING_RATINGS

43 [?]
3L501L976
3L609L430

LANG_MEMBERS_USERLEVEL_NEEDEXP

Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2       

ATİLLA TAŞ"IN MAVİ ŞEKER PROGRAMINDAN RESİMLERİ SADECE RESMİ FAN CLUB DE SİZLERLE SİTEMİZİN AYRICALIĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ İLK DEFA RESİMLER SİZLERLE.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
12-18-2009 22:22 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

Admin Gril

06-20-2007
3L485

: 

43 [?]
3L501L976
3L609L430

LANG_THREAD_THREADSTARTER_ALT
KONU: Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2       

ATİLLA TAŞ"IN MAVİ ŞEKER PROGRAMINDAN RESİMLERİ SADECE RESMİ FAN CLUB DE SİZLERLE SİTEMİZİN AYRICALIĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ İLK DEFA RESİMLER SİZLERLE.

GamzeSel :
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB www.atillatas.org GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN www.video-klip.biz www.turkceklip.biz www.turkceklip.info www.melihgorgun.com
12-18-2009 22:27 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

images/avatars/avatar-1436.jpg

08-21-2007
1L091

: 

37 [?]
1L029L036
1L209L937

Crying Crying ya ne olur bu programların tekrarlarını yayınlasınlar yoksa ben patlayacam izleyemedim diye resimler o kadar güzel ki Crying Crying gamzeeeee yardım et Crying

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?GÜLÜŞÜNE ÖMRÜMÜ BÖLDÜĞÜM GÜLÜMSEKİ KALKSIN EFKARI KALBİMİN,YÜREĞİME CAN GELSİN,ÖMRÜME BAHAR..HADİ CAN DEDİĞİM GÜLÜMSE BEN GÖREMESEMDE HİSSEDEYİM GÜNEŞ YÜZLÜM...
12-22-2009 22:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

AttillaKaş
Er

12-23-2009
4

7 [?]
355
443

Biriciğim atilllaaaaaammmm

http://vthumb.ak.facebook.com/vthumb-ak-...897376_2380.jpg
12-23-2009 03:19 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3L485

: 

43 [?]
3L501L976
3L609L430

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx
Crying Crying ya ne olur bu programların tekrarlarını yayınlasınlar yoksa ben patlayacam izleyemedim diye resimler o kadar güzel ki Crying Crying gamzeeeee yardım et Crying

programlardan internete videolar yükleyeceğim şarkı söylediği kısımları eklerim. senin için daha hızlı bir şekilde eklerim

GamzeSel :
12-23-2009 21:21 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

gülsah LANG_THREAD_FEMALE
Onbaşı

02-21-2009
54

19 [?]
21L222
22L851

yaaaaaaa bende izleyemedim haberim yoktuuuuuu internette youtubede aradım bulamadım Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying Crying

gülsah :
_______MELEK YÜZLÜM SENİ SEVİYORUM_______
12-24-2009 03:16 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

aticiyim LANG_THREAD_MALE
Çavuş

images/avatars/avatar-1376.jpg

03-25-2008
150

: 

26 [?]
108L921
125L609

Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx

AGLAMA AGLAMA BAK ADMINIMIZ EKLİYECEKMİŞ
RESIMLER SAHANE VİDELARIDA BEKLIYOZ COK SAGOL...

aticiyim :
ne töre ne aşiret durmadı karsımızda
hem ıstanbul hem midyat sahit oldu askımıza
gel gelelım geldık bu askın sonuna
sürgün ask sürgün ask

sürgun askı ben yaratım
ugruna sarkı yazdım
gökyüzünde yıldız yaptım
sürgün ask sürgun ask
01-05-2010 22:57 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Rena
Onbaşı

images/avatars/avatar-33.jpg

03-25-2008
48

21 [?]
34L852
38L246

KONU: KONU: Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2       

neden sadece sarki bölümleri ekleniyor, biz hepsini görmek istiyoruz... Baby
hadi gamze ablamiiiiiiiz, hepsini yükle...hadi hadiiiii lütfeeeeen
01-06-2010 20:20 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY

Admin Gril

06-20-2007
3L485

: 

43 [?]
3L501L976
3L609L430

KONU: KONU: KONU: Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2       

Alinti:
Orjinal Yazari Rena
neden sadece sarki bölümleri ekleniyor, biz hepsini görmek istiyoruz... Baby
hadi gamze ablamiiiiiiiz, hepsini yükle...hadi hadiiiii lütfeeeeen

sadece şarkı kısımları yok programın her anından kesitler yer alıyor.
iki seri şeklinde eklenmişti.

GamzeSel :
01-15-2010 11:40 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_HOMEPAGE LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

xmeralx LANG_THREAD_FEMALE
AYIN ÜYESİ

08-21-2007
1L091

: 

37 [?]
1L029L036
1L209L937

Alinti:
Orjinal Yazari GamzeSel
Alinti:
Orjinal Yazari xmeralx

programlardan internete videolar yükleyeceğim şarkı söylediği kısımları eklerim. senin için daha hızlı bir şekilde eklerim
......çok teşekkür ederim gamzecim ellerine sağlık ve tekrar hoşgeldin Happy Pleased Pleased Pleased

xmeralx :
KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI DELİ RÜZGARIM?KİME BÖYLE DALIP GİTMELERİN?GÜLÜŞÜNE ÖMRÜMÜ BÖLDÜĞÜM GÜLÜMSEKİ KALKSIN EFKARI KALBİMİN,YÜREĞİME CAN GELSİN,ÖMRÜME BAHAR..HADİ CAN DEDİĞİM GÜLÜMSE BEN GÖREMESEMDE HİSSEDEYİM GÜNEŞ YÜZLÜM...
01-15-2010 17:58 LANG_MEMBERS_USEROFFLINE LANG_MEMBERS_SENDEMAIL LANG_MEMBERS_SEARCH LANG_MEMBERS_BUDDY LANG_MEMBERS_AIM LANG_MEMBERS_YIM LANG_MEMBERS_MSN

|
ATİLLA TAŞ RESMİ FAN CLUB » Atilla Taş"ın Dünyasıyla İlgili Herşey » Foto Galeri » Televizyon Programlarından Resimler » Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2

LANG_GLOBAL_COPYRIGHT
{Wbb Seo Beta 0.3 © Copright WbbTr.NeT - TaMavRa} |Turkish Language © By LEVIS 501

Style by © ESoES © wbbTürk.biz....

www.turkce-klip.com
www.video-klip.biz
www.kralklip.net
www.turkce-klip.biz
MeHMeTŞaHaN
GaMZeSeL
MuSTaFaŞaHaN
SeViLaY aSLaN
www.eylemkizil.net
www.eylemkizil.com
www.cizgi-film.net
www.secilakmirza.net
www.klipler.tk
www.bymett.com
www.mehmetsahan.com
www.mehmetsahan.net
www.yabancikip.net
www.turkceklip.info
www.kraltv.org
turkceklip.biz
www.melihgorgun.com
www.atillatas.org
www.mahsun-kirmizigul.net
www.izlee.tk

Anahtarlar Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş resimleri, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla tas, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş video klipleri, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taşı seyret , Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,