ATİLLA TAŞ"IN MAVİ ŞEKER PROGRAMINDAN RESİMLERİ SADECE RESMİ FAN CLUB DE SİZLERLE SİTEMİZİN AYRICALIĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ İLK DEFA RESİMLER SİZLERLE.
ATİLLA TAŞ"IN MAVİ ŞEKER PROGRAMINDAN RESİMLERİ SADECE RESMİ FAN CLUB DE SİZLERLE SİTEMİZİN AYRICALIĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ İLK DEFA RESİMLER SİZLERLE.
Orjinal Yazari xmeralx
ya ne olur bu programların tekrarlarını yayınlasınlar yoksa ben patlayacam izleyemedim diye resimler o kadar güzel ki
gamzeeeee yardım et
programlardan internete videolar yükleyeceğim şarkı söylediği kısımları eklerim. senin için daha hızlı bir şekilde eklerim
Orjinal Yazari xmeralx
ya ne olur bu programların tekrarlarını yayınlasınlar yoksa ben patlayacam izleyemedim diye resimler o kadar güzel ki
gamzeeeee yardım et
AGLAMA AGLAMA BAK ADMINIMIZ EKLİYECEKMİŞ
RESIMLER SAHANE VİDELARIDA BEKLIYOZ COK SAGOL...
KONU: KONU: KONU: Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2
Alinti:
Orjinal Yazari Rena
neden sadece sarki bölümleri ekleniyor, biz hepsini görmek istiyoruz...
hadi gamze ablamiiiiiiiz, hepsini yükle...hadi hadiiiii lütfeeeeen
sadece şarkı kısımları yok programın her anından kesitler yer alıyor.
iki seri şeklinde eklenmişti.
Orjinal Yazari xmeralx
gamzeeeee yardım et
programlardan internete videolar yükleyeceğim şarkı söylediği kısımları eklerim. senin için daha hızlı bir şekilde eklerim
......çok teşekkür ederim gamzecim ellerine sağlık ve tekrar hoşgeldin
Anahtarlar
Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2
atilla taş resimleri, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla tas, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2
atilla taş video klipleri, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş şarkıları ham çökelek, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2
atilla taşı seyret , Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 atilla taş dizileri zilyoner, Atilla Taş Mavi Şeker Resimleri 2009 - 2 bir atilla taş albümü atilla taş konserleri,