bu prıogramın olduğu gün arkadaşıma gştmiştim.kütahyadaydık o zman da..ve bizim evde tv yoktu..neyse gittiğimde içimden geçti keşke çıksa keşke çıksa diye..sonra ark msj atmış.saolsun..atilla var kanal d de türkiyem diye bi şarkı sölüyo dedi..ben de açtım şarkı bitmişti ama neyse ki o yerli yerinde duruyoduu
10 dk oldu evden çıkmaları lazımdı..pikniğe falan gidiceklerdi..neyse böle zora da olsa kaltım..beni de götürdüler orayaa..yolda oflayıp pufluyom falan...arkları sordu onun o da atisi var tvda dedi..şaşırmakla berabeer tebessüm ettiler....ben de utansam mı gülsem nmi bilemedim yanii..neyse gittikk.ben kaçtım ordan.başka arkadaşımın evinee..orda da izledim yaa çok şükürr..ama az sürdü ve şarkı da sölemedii..yaa ve de bu kitap hakkında elşetirler falan baya bazlaydı yanii.ati de iki tarafı kollamıştı sanırımm.ama daha çok haklının tuttuğu tarafı tuttu tabi..tam hatırlamıtyorum ama öle eminimm
sadece bu kadar mı ne demek bence ne olursa olsun önce tşk edeilmeli sonuçta 1 tane bile olsa emek verilmiş buraya yüklenmiş hadi bakalım sevgili keke azad görelim sendeki fotoları hayırlısıyla
bekliyoruz
Orjinal Yazari xmeralx
sadece bu kadar mı ne demek bence ne olursa olsun önce tşk edeilmeli sonuçta 1 tane bile olsa emek verilmiş buraya yüklenmiş hadi bakalım sevgili keke azad görelim sendeki fotoları hayırlısıyla
bekliyoruz
o kadar da deıl cnm soledık yane tsk ettık okuma yazman yok heralde
resimler çok güzel teşekkürler zafer. bu programda ilgisiz konusunu beğenmediğim bir kitabın tartışması olmustu. atilla tek şarkı söyleyerek programı kapatmıstı.
Yoo canım bu programda sadece bir şarkı söyledi ama programın ortasında...Bitikçe el salırken PAŞA PAŞA şarkısı başlıyordu ama birden DUrmuşlar, ne kadar kızdım
bilemezsiniz